Sparta Prag-Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, şifresiz mi? Sparta Prag Galatasaray maçı hangi kanalda? (UEFA Avrupa Ligi yayın bilgisi)

Sparta Prag-Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, şifresiz mi? Sparta Prag Galatasaray maçı hangi kanalda? (UEFA Avrupa Ligi yayın bilgisi)
UEFA Avrupa Ligi play off maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Çekya takımı Sparta Prag’a konuk oluyor. Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Sarı kırmızılılara rövanş maçında her türlü galibiyet ve beraberlik yarayacak....
UEFA Avrupa Ligi play off maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Çekya takımı Sparta Prag’a konuk oluyor. Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Sarı kırmızılılara rövanş maçında her türlü galibiyet ve beraberlik yarayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde bu hafta bazı karşılaşmalar şifresiz olarak ekranlara geldi. Sparta Prag- Galatasaray mücadelesinin ekranlara geleceği yayıncı kuruluş ise merak ediliyor. Peki Sparta Prag - Galatasaray maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Galatasaray Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Sparta Prag Galatasaray mücadelesi için heyecanlı geri sayım başladı. Okan Buruk ve öğrencileri, ilk maçtan tur kapısını aralarken gözler rövanş karşılaşmasına çevrildi. Çekya temsilcisi karşısında kazanarak tur atlamak isteyen Galatasaray üç kulvarda yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Trendyol Süper Lig’de zirveye yerleşen sarı kırmızılılar, Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor. Avrupa Kupaları’nda bazı karşılaşmaların şifresiz olarak yayınlanması sebebiyle futbolseverler, mücadelenin hangi kanaldan ekranlara geleceğini mercek altına aldı. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında Galatasaray kazanması veya berabere kalması durumunda tur atlayan taraf olacak. Peki Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

15 Şubat Perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Ligi Galatasaray-Sparta Prag karşılaşmasının rövanş mücadelesi için nefesler tutuldu.

Çekya’da oynanacak Sparta Prag- Galatasaray karşılaşması 22 Şubat Perşembe günü saat 23:00’te başlayacak. Sparta Prag - Galatasaray mücadelesini İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

Maç şifresiz mi yayınlanacak?

Türkiye’de bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi’nin yayın hakları Exxen’de bulunuyor.

Bu hafta Salı günü oynanan PSV - Borussia Dortmund mücadelesi TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelmişti.

Çarşamba günü oynanacak Porto-Arsenal mücadelesi benzer şekilde şifresiz olarak yayınlanacak. 22 Şubat Perşembe günü yayın akışına göre şifresiz olarak Toulouse - Benfica ve Marsilya Shakhtar Donetsk maçları yayınlanacak.

Sparta Prag Galatasaray karşılaşması Exxen üzerinden ekranlara gelecek.

Galatasaray nasıl tur atlar?

Sarı kırmızılılar, ilk turda rakibini 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Galatasaray, 0-0, 1-1, 2-2, 3-3… ve her türlü beraberlikte tur atlayan takım olacak.

Okan Buruk’un öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılması durumunda da benzer şekilde tur atlayan takım olacak.

Çekya ekibi Sparta Prag’ın sahadan 1-0 galibiyetle ayrılması durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadığı takdirde üst tura yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek.

Sparta Prag’ın alacağı her türlü iki farklı galibiyetle tur atlayan Sparta Prag olacak.

Maçın hakemi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray’ın deplasmanda Sparta Prag’a konuk olacağı karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Yardımcılıklarını ise Gary Bewswick, Adam Nunn yapacak.

Avrupa'da 316. randevu

Sarı kırmızılılar, Sparta Prag karşılaşmasıyla beraber Avrupa’da 316 karşılaşmasına çıkacak.

Galatasaray oynadığı 315 karşılaşmada 113 karşılaşmada galip gelirken 118 kez rakiplerine mağlup oldu.

Oynanılan karşılaşmalarda Galatasaray, rakip fileleri 426 sarsarken kalesinde ise 468 gol gördü.