Stefan Kuntz: “Arda Güler çok büyük heyecan vadediyor”

Stefan Kuntz: “Arda Güler çok büyük heyecan vadediyor”
Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki genç oyuncusu Arda Güler, son dönemde saha içinde yaptıklarıyla Türk futbolu için umut vadediyor. Genç oyuncu, Aytemiz Alanyaspor maçında oyuna girdikten sonra attığı gol ve yaptığı asistle futbolseverlerin...

Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki genç oyuncusu Arda Güler, son dönemde saha içinde yaptıklarıyla Türk futbolu için umut vadediyor. Genç oyuncu, Aytemiz Alanyaspor maçında oyuna girdikten sonra attığı gol ve yaptığı asistle futbolseverlerin takdirini aldı.

2014’te henüz 9 yaşındayken Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan Arda Güler, 2019’da Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. Sezon başında Vitor Pereira’nın dikkatini çeken genç oyuncu, şans bulduğu maçlarda kendisini göstermeyi başardı.

Genç oyuncu, Fenerbahçe’nin maçlarını izleyen A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz’un da dikkatini çekmeyi başardı. Alman teknik adam, ‘’İleride sırf onu izlemeye gelen taraftar olacak. Çok büyük heyecan vadediyor’’ şeklinde yorumda bulundu. Önünde uzun bir kariyer olan Arda Güler, daha adından çok söz ettirecek gibi duruyor.