Süleyman Soylu, Erdoğan'ın seçim çalışmasına katıldı, göz kırptı: Benim objektifimden bu kadar

Süleyman Soylu, Erdoğan'ın seçim çalışmasına katıldı, göz kırptı: Benim objektifimden bu kadar
Eski İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim çalışmasından göz kırpma emojisiyle fotoğraf paylaşarak "Benim objektifimden ancak bu kadar" yazdı.Eski İçişleri Bakanı olan AKP milletvekili Süleyman...
Eski İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim çalışmasından göz kırpma emojisiyle fotoğraf paylaşarak "Benim objektifimden ancak bu kadar" yazdı.

Eski İçişleri Bakanı olan AKP milletvekili Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarından fotoğraflar paylaştı. Soylu, göz kırpma işaretiyle “Benim objektifimden ancak bu kadar” notunu düştü.

Süleyman Soylu, Aydın mitingi öncesi sosyal medya hesabından Erdoğan'ın otobüsünden paylaşım yaptı. Soylu, “Demokrasi başşehri, Aydın’da meydan ve caddelerde Aydınlı hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ı hasretle selamlıyor… Benim objektifimden ancak bu kadar” diye yazdı.

Soylu geçen günlerde de CHP’nin Eyüpsultan Kemerburgaz'daki seçim standını ziyaret etmiş, yaptığı paylaşıma “Gülüştük, ‘Oyunuzu bize verin’ dediler. Ben de ‘Oyumuz boşa gitmesin, Muradımıza gitsin’ dedim. Siyasetin nazireleri vardır. Hoşgörüleri için sağ olsunlar” diye yazmıştı.