Sultangazi'de esnafın müşteriyi dövdüğü iş yeri mühürlendi

Sultangazi'de esnafın müşteriyi dövdüğü iş yeri mühürlendi
Sultangazi'de geçtiğimiz günlerde hediyelik eşya mağazası sahibi, tartıştığı müşteriyi eşi ve çocuğunun önünde fırça sapıyla dövdü. Olayın yaşandığı dükkan Sultangazi Belediye Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü...
Sultangazi'de geçtiğimiz günlerde hediyelik eşya mağazası sahibi, tartıştığı müşteriyi eşi ve çocuğunun önünde fırça sapıyla dövdü. Olayın yaşandığı dükkan Sultangazi Belediye Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından mühürlendi.

Olay, 23 Şubat günü İstanbul'un Sultangazi ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi'nde meydana geldi.

İddialara göre, hediyelik eşya mağazasından tencere seti alan kadına kasada farklı fiyat söylendi. Kadın itiraz edince tartışma çıktı. Çıkan tartışmaya kadının eşi Oktay Balkaya da dahil oldu. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Mağaza sahibi içeriden aldığı fırça ile Balkaya'ya art arda vurmaya başladı. Kavgayı çevredekiler ayırdı. Aldığı sopa darbeleriyle kafası yarılan adam ve ailesi polise giderek şikayetçi oldu. Olayın yaşandığı dükkan, Sultangazi Belediye Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından ruhsat için gerekli eksiklerin giderilmediği gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.