Sultanları Akşener’den kaçırdılar

Sultanları Akşener’den kaçırdılar
Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda çıktığı Sırbistan’daki üçüncülük maçına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de destek için gitti.Akşener’in maç sırasındaki coşkulu halleri...

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda çıktığı Sırbistan’daki üçüncülük maçına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de destek için gitti.
Akşener’in maç sırasındaki coşkulu halleri ve yaptığı tezahüratlar sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. Maçı yayınlayan devlet televizyonu TRT ise Akşener’in maçta olduğunu görmezden geldi, izleyicilerine aktarmadı. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Akşener’in tüm çabalara rağmen Filenin Sultanları’yla görüşmesine izin verilmediğini duyurdu.
Akşener ve kurmaylarının Sırbistan yolcuğunu takip eden gazeteci İsmail Küçükkaya, uçakta, maç anında ve sonrasında yaşananları Oda TV’ye yazdı.
Küçükkaya, “Akşener uçakta İzmir marşı okudu. Mutluydu. Heyecanlıydı” diye başladığı yazısını, “Bu ayıp kimin?” sorusuyla bitirdi. Küçükkaya’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:
“Akşener kızlarımızla görüşmek istedi. Moral vermek üzere maçtan önce, hadi bunu geçtik, kutlamak üzere maçtan sonra yanlarına gitmeye çalıştı; izin verilmedi. Lütfü Türkkan defalarca Federasyon Başkanını da aradı. Ki; tüm bu başarıların ardında Federasyon Başkanı ve yönetiminin emeği çok… Sorunu çözmek istedi. Olmadı. Bu ayıp sizce kimindir?”