Super Bowl'da zafer Kansas City Chiefs'in: Taylor Swift sevgilisi için sahaya indi

Super Bowl'da zafer Kansas City Chiefs'in: Taylor Swift sevgilisi için sahaya indi
ABD'de herkesi TV başına toplayan Super Bowl'da şampiyon üst üste ikinci kez Kansas City Chiefs oldu. Maçın finalinde gözler ünlü şarkıcı Taylor Swif ve sevgilisi Travis Kelce'deydi. ABD'nin en büyük spor organizasyonlarından...
ABD'de herkesi TV başına toplayan Super Bowl'da şampiyon üst üste ikinci kez Kansas City Chiefs oldu. Maçın finalinde gözler ünlü şarkıcı Taylor Swif ve sevgilisi Travis Kelce'deydi. 

ABD'nin en büyük spor organizasyonlarından NFL'in şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da Kansas City Chiefs zafere ulaştı. Las Vegas kentindeki Allegiant Stadı'nda oynanan ve uzatmaya giden final mücadelesinde San Francisco 49ers'ı 25-22 yenen Chiefs, üst üste ikinci son 5 yılda üçüncü şampiyonluğuna uzandı. 61 bin 629 sporseverin takip ettiği karşılaşmada Chiefs, 2004 ve 2005'te üst üste şampiyonluğa ulaşan New England Patriots'tan sonra bunu başaran ilk takım oldu.

Kansas City Chiefs'in oyun kurucusu Patrick Mahomes, kariyerinde üçüncü kez Super Bowl'un en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

28 yaşındaki Mahomes, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum, bu harika bir şey. Daha işimiz bitmedi, yeni başlıyoruz. Genç bir takımımız var ve devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kansas City Chief'in oyuncusu Travis Kelce ile ilişkilerinin medyaya yansımasıyla artık daha cesur olan Taylor Swift, finalin ardından sahaya indi.

Sevgilisine koşan dünyaca ünlü şarkıcı, Kelce'ye sarılıp öptü. Tüm fotomuhabirlerinin maç boyunca gözünün üzerinde olduğu ABD'li şarkıcının bu anları Super Bowl 2024'ün unutulmaz anları arasında yer aldı.