Süper Lig ekibinden flaş transfer hamlesi: Sadio Mane'ye kancayı taktı

Süper Lig ekibinden flaş transfer hamlesi: Sadio Mane'ye kancayı taktı
Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Senegalli yıldız Sadio Mane'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.Sezon başında Alman devi Bayern Münih'ten 30 milyon Euro karşılığında...
Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Senegalli yıldız Sadio Mane'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.

Sezon başında Alman devi Bayern Münih'ten 30 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olarak Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı olan Senegalli yıldız Sadio Mane hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Suudi gazeteci Halid bin Abdülaziz, 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, sezon sonunda Al Nassr'dan ayrılarak yeniden Avrupa'ya dönmeyi planladığını iddia etti.

Galatasaray'ın yolunu tutabilir

Haberde, Al Nassr'da astronomik ücret alan Mane'nin daha düşük rakama Avrupa'ya dönmeye hazır olduğu ve daha önce ilgilenen Galatasaray'ın yolunu tutabileceği kaydedildi.

Al Nassr da ayrılığa sıcak bakıyor

Al Nassr yönetiminin de son dönemde form düşüklüğü yaşayan Senegalli yıldızla yolların ayrılmasına sıcak baktığı ileri sürüldü.

33 maçta forma giydi

Kariyerinde Liverpool ve Bayern Münih gibi Avrupa devlerinin formalarını giyen Senegalli futbolcu sezon başında transfer olduğu Suudi ekibinde, 33 maçta 13 gol attı, 7 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri 20 milyon euro

Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan Mane, Premier Lig'de gol krallığı, Afrika'da iki kez yılın futbolcusu seçilmesinin yanı sıra, Afrika Uluslar Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, İngiltere, Almanya ve Avusturya lig ve kupa şampiyonlukları yaşadı.

31 yaşındaki oyuncu Metz, Salzburg, Southampton, Liverpool ve Bayern Münih formaları giydi.