SÜPER SİNEM

SÜPER SİNEM
A Milli Kadın Hokey Takımı oyuncusu Sinem Yalçın, bugüne kadar milli forma ile 100’ün üzerinde maça çıktı.Almanya’nın Hamburg kentinde 7-10 Aralık’ta düzenlenecek Salon Hokeyi Kadınlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları...

A Milli Kadın Hokey Takımı oyuncusu Sinem Yalçın, bugüne kadar milli forma ile 100’ün üzerinde maça çıktı.

Almanya’nın Hamburg kentinde 7-10 Aralık’ta düzenlenecek Salon Hokeyi Kadınlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Amasya Spor Salonu’nda kamp yapan A Milli Kadın Hokey Takımı oyuncularından 28 yaşındaki Sinem Yalçın, bu spora aile dostları milli hokeyci Gazel Güven aracılığıyla 10 yaşında başladı.

Zamanla başarılı bir hokey sporcusu olan ve 2008 yılında ilk kez milli takıma seçilen Sinem, kayıtların bulunduğu 2015 yılından sonra ise milli takımla 91 maça çıktı.

Aynı zamanda Ankara Keçiören Şehit Enis Kırımlı Ortaokulu’nda beden eğitimi öğretmeni olan Sinem, bugüne kadar 100’ün üzerinde milli formayı giydi.

Gaziantep Polisgücü’nde oynayan Sinem Yalçın, hokeye kardeşiyle “sosyal aktivite olsun” diye başladıklarını, kardeşinin daha sonra spordan koptuğunu ama kendisinde tutkuya dönüştüğünü söyledi.