Survivor All Star'da çığlıklar yankılandı: Sema ve Pınar birbirine girdi

Survivor All Star'da çığlıklar yankılandı: Sema ve Pınar birbirine girdi
Survivor All Star 2024'e yaşanan kavga damgasını vurdu. Sema ve Pınar arasında büyük kavga çıktı. . Yumruk ve tekmelerin konuştuğu o kavga üzerine acil durum konseyi toplandı.TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da kaos...
Survivor All Star 2024'e yaşanan kavga damgasını vurdu. Sema ve Pınar arasında büyük kavga çıktı. . Yumruk ve tekmelerin konuştuğu o kavga üzerine acil durum konseyi toplandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da kaos bitmiyor. Daha önce de kavga eden Sema ve Pınar arasında büyük bir kavga çıktı.

Önceki bölümlerde oyun sırasında "Lohusa kadın gibisin" benzetmesi üzerinden tartışan ve yıldızları bir türlü barışmayan Sema ve Pınar adada yine birbirine girdi.

Çığlıklar yankılandı

Gözü dönen Sema'yı takım arkadaşları yatıştırmakta büyük güçlük çekti. Sema'nın barakada tartıştığı Pınar'ın üzerine giderek tekme savurduğu görülüyor. Diğer yarışmacıların araya girdiği kavgada adada çığlıklar yankılandı.

Kavga sonrası acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı, kırmızı takım yarışmacılarıyla toplandı. Nefise konseyde "Pınar sanıp hepimize tekme yumruk savruldu" derken Atakan ise "Sema'nın yaptığını asla doğru bulmuyorum. Ağır bir tahrik vardı Pınar'da" dedi.

[video width="640" height="360" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/ssstwitter.com_1708971447747-online-video-cutter.com_.mp4"][/video]