Szymanski'yi takip etmeye geldiler! Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu

Szymanski'yi takip etmeye geldiler! Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu
Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski için İtalyan devi Napoli'nin gözlemci gönderdiği iddia edildi.Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski'yi...
Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski için İtalyan devi Napoli'nin gözlemci gönderdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski'yi İtalyan devi Napoli'nin transfer etmek için gözlemci gönderdiği iddia edildi.

Ajansspor'un Alciomercato'dan aktardığı habere göre; Napoli, sezon sonunda Inter'e transfer olacak olan Zielinski'nin yerini vatandaşı Szymanski ile doldurmayı planlıyor.

İtalyan basını, Napoli'nin Sebastian Szymanski için Fenerbahçe maçına gözlemci gönderdiğini öne sürdü.

Hatayspor - Fenerbahçe maçını canlı izlediler

Calciomercato'da yer alan haberin detayında Napoli scoutlarının Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe maçını izledikleri bilgisine yer verildi. Sebastian Szymanski'nin de Napoli'nin ilgisinin farkında olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu

Haberde Fenerbahçe'nin Szymanski için 9 milyon 750 bin euro ödediği fakat Polonyalı yıldız için 25 milyon euro talep ettiği belirtildi. Napoli için önemli bir bonservis olduğu ve bu transfer için dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.