Şampiyonlar Ligi'nin yayıncısı oldular: Tabii çöktü mü? TRT Tabii neden yüklenmiyor, sorun mu var?

Şampiyonlar Ligi'nin yayıncısı oldular: Tabii çöktü mü? TRT Tabii neden yüklenmiyor, sorun mu var?
TRT'nin Şampiyonlar Ligi yayın haklarını satın alması sonrası dijital platformu Tabi'de erişim sıkıntısı yaşanıyor. Kullanıcılar; dizi, program ve filmlerin yer aldığı uygulamaya ulaşmakta sorun yaşarken sorunun sebebini...
TRT'nin Şampiyonlar Ligi yayın haklarını satın alması sonrası dijital platformu Tabi'de erişim sıkıntısı yaşanıyor. Kullanıcılar; dizi, program ve filmlerin yer aldığı uygulamaya ulaşmakta sorun yaşarken sorunun sebebini merak ediyor. Tabii neden açılmıyor? TRT Tabii uygulaması çöktü mü?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi, gelecek 3 sezon TRT'de ve Tabii'de şifresiz yayınlanacak. TRT’nin maçları yayınlamak için ise 100 milyon euro (3,3 milyar TL) teklif verdiği iddia edildi.

TRT'nin Şampiyonlar Ligi ihalesini satın alması sonrası kullanıcılar dijital platform TRT Tabii'ye ulaşmakta sıkıntı yaşıyor.

TRT bünyesinde yeni bir platform olan Tabii'de yer alan dizi, film ve program içeriklerine erişemeyen kullanıcılar sorunun nedenini merak ediyor.

TRT Tabii neden açılmıyor?

TABİİ uygulaması ücretsiz olarak hizmet verirken henüz uygulamanın açılmamasına ilişkin yetkililerden bir açıklama gelmedi. Bu nedenle yaşanılan sorunun yoğunluktan kaynaklı olduğu belirtiliyor.

Tabii'ye nasıl üye olunur?

TABİİ uygulaması TRT bünyesinde yeni bir platformdur. TABİİ uygulamasına üye olmak için