Tam çiftlik

Tam çiftlik
Yangınlar Ege ve Akdeniz’i kül etmeye devam ederken, yangınlarla mücadelenin birinci muhatabı olan Orman Genel Müdürlüğü’nün “Yangın Yönetim Merkezi” AK Parti’li milletvekiline emanet. O milletvekili OGM’de bir yetkili...

Yangınlar Ege ve Akdeniz’i kül etmeye devam ederken, yangınlarla mücadelenin birinci muhatabı olan Orman Genel Müdürlüğü’nün “Yangın Yönetim Merkezi” AK Parti’li milletvekiline emanet. O milletvekili OGM’de bir yetkili yokmuşçasına OGM’ye ait helikopterle havadan, yine OGM’ye ait minibüsle karadan yangın söndürmeyi koordine etti, üstelik o anlara ait fotoğrafları Twitter’dan paylaştı.
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, sosyal medya hesabından “30 yıllık mesleki tecrübemi Antalya’mızda ve Manavgat’ımızda devam eden orman yangınlarının kontrol altına alınıp söndürülmesi için kullanıyoruz. Yangını havadan sevk ve idare ediyoruz” mesajı paylaştı. Aydın’ın mesajına eklediği fotoğraflarda Orman Genel Müdürlüğü’ne ait bir helikopterle yangın bölgelerinde gezdiği görülüyor.
Aydın’ın sonrasında paylaştığı bir fotoğrafta, içerisinde bilgisayar donanımı olan ve Orman Genel Müdürlüğü’ne ait operasyonel bir minibüs içerisinde olduğu görülüyor. Aydın bu fotoğrafı ise “Havadan ve karadan yangın söndürme çalışmalarını koordine ediyoruz” mesajıyla paylaştı. Minibüsün içerisinde çekilen fotoğraf Antalya Manavgat›ta bulunan Orman Bölge Müdürlüğüne ait Ulualan Yangın Yönetim Merkezi’ne ait.
Orman mühendisi olan Aydın, Muğla ve İzmir eski Orman Bölge Müdürü, ancak şuanda kurumda herhangi bir görevi bulunmuyor. Antalya Orman Bölge Müdürü olan Vedat Dikici ise fotoğraflarda yer almıyor.