Muhittin Böcek sorumluları şaşıran Karadağlı'ya yanıt verdi: Herhalde onda da telaş var

Muhittin Böcek sorumluları şaşıran Karadağlı'ya yanıt verdi: Herhalde onda da telaş var
AKP’ye yakınlığı ile bilinen ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı bakanlığa bağlı sahneyi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait sandı bakımsızlığını eleştirdiDevlet Tiyatroları Genel...
AKP’ye yakınlığı ile bilinen ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı bakanlığa bağlı sahneyi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait sandı bakımsızlığını eleştirdi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Antalya Devlet Tiyatrosu binasının bakımsız kaldığını iddia ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni suçladı.

Ancak sahne bakanlığa ait olduğundan belediyenin sorumluluğunda değil. Bir video çekerek tepki gösteren Karadağlı sosyal medyada gündem oldu.

Muhittin Böcek yanıt verdi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Tamer Karadağlı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu sandığı bina için açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek “Koskoca Kültür ve Turizm Bakanlığı yazdığı halde bunu nasıl söylemiş şaşırtıcı. Herhâlde onda da bir telaş var. Şu anda son günlerde sayın bakan de öylede. Siyasi maksatlı bir paylaşımdır. Benin sevgili Antalyalı hemşerilerim sandıkta gereğini yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

Karadağlı'ın paylaşımı şöyle: