Tanju Özcan, "Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nde 2. günü geride bıraktı

Tanju Özcan, "Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nde 2. günü geride bıraktı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için başlattığı "Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nde ikinci günü geride bıraktı. Bolu'dan Ankara'daki CHP...

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için başlattığı "Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nde ikinci günü geride bıraktı.

Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne kadar sürecek olan yürüyüşün ikinci gününde Özcan, Yeniçağa ilçesine ulaştı. Özcan, dün öğle saatlerinde başladığı yürüyüşte, 43'üncü kilometre yol aldı. Yürüyüşüne ara veren Tanju Özcan, geceyi karavanda geçirdikten sonra yarın sabah 08.00'de yeniden yola koyulacak.

"Tempom yürüyüşü erken tamamlamaya uygun ama yanımdakileri düşünmek zorundayım"

Bugün 23 kilometre yürüdüğünü belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Sabah etabı biraz yorucuydu. 500 metre rakım vardı. Sonrasında daha düz bir arazide yürüdük. Yarın Gerede'den geçeceğiz. 2-3 gün içerisinde Kızılcahamam'dan geçeceğiz. Sonrasında Ankara sınırına girmiş olacağız. Daha erken bitirmek için arkadaşlarla çalışıyoruz. Benim tempom buna uygun ama yanımda yürüyen arkadaşlarımı da düşünmek zorundayım. İleriki yaşlarda sağlığını tehlikeye atarak bu yürüyüşe katılanlar var. Onları da düşünmemiz gerekiyor. Önce sağlık. Burada bir kişinin burnu kanarsa herkesten çok ben üzülürüm" dedi. (DHA)