Tanju Özcan, tepki çeken 'Dilber' paylaşımını sildi

Tanju Özcan, tepki çeken 'Dilber' paylaşımını sildi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'Babamdan kalan tarlayı sattım' mesajını yazarak 'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesini paylaştığı videoyu gelen tepkiler üzerine sildi.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'İnci Taneleri'...
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'Babamdan kalan tarlayı sattım' mesajını yazarak 'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesini paylaştığı videoyu gelen tepkiler üzerine sildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesini paylaşıp, dizideki Dilber karakterini kastederek, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz” paylaşımı yaptı.

Özcan, sosyal medyada tepkilere sebep olan paylaşımıyla ilgili, popüler olan bir sahne ile birlikte Bolu'nun reklamını yapmak için mizah yaptığını belirterek, "Siyasetin esprili yönünü öne çıkararak zaman zaman böyle paylaşımlar daha önce de yaptım, yapmaya da devam edeceğim” dedi ve daha sonra paylaşımını kaldırdı.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan inşallah babanın tarlasını satarak davet ediyorsundur. Bolu Belediye arsalarını sakın satma onlar Bolu’nun” diyerek tepki gösterdi.

AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol da “Kadınlarımız, kızlarımız Bolu'da başımızın tacıdır. Meze değil” ifadelerini kullanarak dans eden oyuncunun yer aldığı sahnenin blurlanmış halini paylaştı.

Tanju Özcan'dan açıklama geldi

Tepkiler sonrası DHA'ya konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, popüler olan bir sahne ile birlikte Bolu'nun reklamını yapmak için mizah yaptığını söyledi. Özcan, mizah içeren paylaşımlar yapmaya devam edeceğini belirterek, "Dizinin tanıtım fragmanında ağırlıklı olarak bu sahne kullanıldı. Milyonlarca paylaşım aldı. Ben de siyaseten bunu fırsata çevirdim ve esprili bir şekilde kullandım. Şehrin tanıtımı için kullandım. Orada bence geri kafalılar sanatçıya değil sanatçıdan sonraki Bolu’nun nasıl güzelleştiğinin görüntülerine baksınlar. Ben klasik bir siyasetçi değilim. Türkiye’de sevenimiz varsa bu sebepten. Siyasetin esprili yönünü öne çıkararak zaman zaman böyle paylaşımlar daha önce de yaptım, yapmaya da devam edeceğim” diye konuştu.