Tanju Özcan'dan Faik Öztrak'a cevap: Öztrak ailesi 100 yıldır CHP’de her makamı işgal etti

Tanju Özcan'dan Faik Öztrak'a cevap: Öztrak ailesi 100 yıldır CHP’de her makamı işgal etti
Bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı "Değişim ve Adalet Yürüyüşü" başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine "Ateş olsa da cürmü kadar yer yakar" diyen CHP Sözcüsü...

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı "Değişim ve Adalet Yürüyüşü" başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine "Ateş olsa da cürmü kadar yer yakar" diyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a, "Bana, 'Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın' demişsin, siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız. Söndürmeye geliyorum" diyerek yanıt verdi.

Öztrak, bugün CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında Özcan için şöyle söylemişti:

“Belediye Başkanları öncelikle kendi illerinin, ilçelerinin sorunlarını çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır, ‘yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar.’ Bolu’nun dünya kadar sorunu var, Tanju bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün."

TIKLAYIN: Öztrak: Bu düzenin böyle gitmeyeceğini söyleyen herkes düşman ilan ediliyor, Merdan Yanardağ derhal serbest bırakılmalı!

"Milletvekili listelerine müdahale eden kişi değil misin?"

Özcan'dan yanıt gecikmedi. Faik Öztrak'ı milletvekili listelerine müdahale etmekle itham eden Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"100 yıldır CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesinden, değişimin önünü açacak bir söylem zaten beklemiyorum… 2019 yerel seçimlerinde, Tekirdağ’ın incisi Süleymanpaşa ve Edirne’nin kalbi Keşan ilçesini kendi yandaşlarını aday yaparak kaybedip, aydınlıkçı ve Atatürkçü bu ilçelerimize AKP zulmünü yaşattıran sen değil misin? Yine sen, parti emekçilerimiz varken milletvekili listelerine müdahale edip, ticaret odası başkanlarını milletvekili yapan ve örgütü hiçe sayan kişi değil misin? Sen değişim ister misin? İsteyemezsin!!! Bana, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın demişsin, siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız… SÖNDÜRMEYE GELİYORUM…"