Tanju Özcan'ın hedefinde yine mülteciler var: Kesin çözüm Geri Kabul Anlaşması

Tanju Özcan'ın hedefinde yine mülteciler var: Kesin çözüm Geri Kabul Anlaşması
Mülteci karşıtı söylemleriyle öne çıkan ve Bolu'ya yeniden aday olan Tanju Özcan, "Artık Suriye'ye gidin falan demiyorum..." diyerek, kesin çözümün Geri Kabul Anlaşması'ndan Türkiye'nin çekilmesi olduğunu belirtti.Mülteci...
Mülteci karşıtı söylemleriyle öne çıkan ve Bolu'ya yeniden aday olan Tanju Özcan, "Artık Suriye'ye gidin falan demiyorum..." diyerek, kesin çözümün Geri Kabul Anlaşması'ndan Türkiye'nin çekilmesi olduğunu belirtti.

Mülteci karşıtı uygulamalarıyla tanınan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'ya yeniden aday olmuştu.

Sözcü TV'de Serap Belovacıklı ile Aklın Yolu programına katılan Özcan, mülteci karşıtı uygulamalarla ilgili yeni önerisini açıkladı.

"Buna dur demek gerekiyor"

Söylemlerimde değişiklik oldu diyen Tanju Özcan şunları söyledi:

"Artık Suriye'ye gidin demiyorum... Sayın Kılıçdaroğlu'na seçimden önce söyledim. Serv'den sonra imzalanan en vahim anlaşmada yani Geri Kabul Anlaşması'ndan çekilelim tek taraflı. Suriye'ye mi dönecekler Almanya'ya mı dönecekler, Yunanistan'a mı gidecekler gitsinler. Biz daha kaç yıl bakacağız? Bizim sanki çok düzgün bir ekonomimiz var. Emekliye zam veremiyoruz, sığınmacılara her konuda yardımcı oluyoruz. Yeter ama artık. Buna dur demek gerekiyor."