Taraftarın istifaya çağırısı yaptığı Beşiktaş yönetiminden 4 saatlik toplantı

Taraftarın istifaya çağırısı yaptığı Beşiktaş yönetiminden 4 saatlik toplantı
UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta yönetim karşılaşmanın ardından olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.UEFA Konferans Ligi'nde kendi sahasında 2-0 öne geçtiği...

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta yönetim karşılaşmanın ardından olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

UEFA Konferans Ligi'nde kendi sahasında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayarak Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti. Beşiktaş Yönetimi, maçtan sonra Tüpraş Stadyumu'nda olağanüstü toplantı gerçekleşti.

Yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Ahmet Nur Çebi'nin toplantısı 2 saate yakın sürdü. Bu toplantıda herhangi bir karar alınmazken, karşılaşma sonrasında stadyumdan ayrılmayan teknik direktör Şenol Güneş ile başkan Ahmet Nur Çebi bir araya geldi.

İkilinin 1 saatlik görüşmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş stadyumdan ayrıldı. Bu toplantının ardından başkan Çebi ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 1 saatlik bir toplantı daha gerçekleştirdi. Saat 02.00 sıralarında toplantı sona ererken, yöneticiler ve başkan Çebi de stadyumdan ayrıldı. Toplantı sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve başkan Çebi’den herhangi bir açıklama yapılmadı.