Tarkan konseri için kurulan platform çöktü

Tarkan konseri için kurulan platform çöktü
Şarkıcı Tarkan’ın 9 Eylül’de İzmir’de vereceği konser için prodüksiyon ekibi tarafından kurulan dev platform dün gece çöktü. Olay yerine ekipler sevk edildi. Platformda çalışan bir işçinin yaralandığı ve Alsancak...

Şarkıcı Tarkan’ın 9 Eylül’de İzmir’de vereceği konser için prodüksiyon ekibi tarafından kurulan dev platform dün gece çöktü. Olay yerine ekipler sevk edildi. Platformda çalışan bir işçinin yaralandığı ve Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi. Polis ekipleri bölgede güvenlik çemberi oluştururken, alana kimse alınmadı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ‘‘Tarkan’ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız’’ dedi.

Tarkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘’İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese geçmiş olsun. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız’’ ifadelerini kullandı.