Taşkesenlioğlu korunuyor

Taşkesenlioğlu korunuyor
AK Partili isimlerden, Beştepe’deki bir danışmana ve bürokratlara uzanan rüşvet ağı iddialarının odağındaki isimlerinden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, memleketinde esnaf ziyareti yaptı.Kamuoyunda büyük...

AK Partili isimlerden, Beştepe’deki bir danışmana ve bürokratlara uzanan rüşvet ağı iddialarının odağındaki isimlerinden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, memleketinde esnaf ziyareti yaptı.

Kamuoyunda büyük yankı bulan hakkındaki iddialar sonrası Erzurum’da biri kadın iki koruma polisi ile gezen Taşkesenlioğlu ilk önce AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü ziyaret etti.

“KİMDEN, NEDEN KORKUYOR?”
Ziyaretleri esnasında Taşkesenlioğlu’nun koruma polisleri ile gezmesi tepkilere neden oldu. Polis korumalı ziyaretlerine ait fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplarından paylaşan Zehra Taşkesenlioğlu’na vatandaşlar, “Kimden, neden korkuyor?” diye sorarak tepki gösterdi.

Vatandaşlar, bakanlık veya kritik bir görevde bulunmayan sade bir milletvekiline neden koruma tahsisi yapıldığını da sorguladı. Taşkesenlioğlu, Erzurum gezisinin ardından TBMM’de yeni yasama yılının açılışına katılarak, genel kurul salonundaki rahat tavırlarıyla dikkat çekmişti.