Taşkesenlioğlu’ndan ‘yat ve 2.5 milyon dolar’ açıklaması

Taşkesenlioğlu’ndan ‘yat ve 2.5 milyon dolar’ açıklaması
HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ileri sürdüğü iddialarda ismi geçen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktardı. Taşkesenlioğlu,...

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ileri sürdüğü iddialarda ismi geçen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktardı. Taşkesenlioğlu, hakkındaki iddialar, milyon Euro’luk yat ve Ünsal Ban’a verdiği ileri sürülen 2.5 milyon dolarla ilgili açıklamalarda bulundu.

2.5 MİLYON DOLAR AÇIKLAMASI
Zehra Taşkesenlioğlu boşanma sürecinde Ban’a verdiği 2.5 milyon doları talep etmesiyle ilgili de, “Nagehan Hanım 2.5 milyon doları Ünsal’a ofis alması için 2019’da verdim. O zaman TL karşılığı bugünkü gibi değildi, 10-11 milyon TL idi. Ben siyasetin yanı sıra bir iş kadınıyım. Bu rakamları bir iş insanı verebilir. Bakın evliliğimizde ilk bir sene her şey çok iyiydi, benim ayağım yerden kesilmiş gibiydi. O ruh hali ile bana ‘Şirketini şoföre devret, zaten milletvekilisin, ilgi üzerinde’ deyince bunu sorgulamadım. Ünsal biz evlenirken ‘Benim ABD’de Yağlıdere yöntemi ile götürdüğüm 3.5-4 kg altınım var’ diyordu.”

MİLYON EURO’LUK YATIN HİKAYESİ
Taşkesenlioğlu, yat iddialarıyla ilgili olarak da, şunları kaydetti:
“‘Ben sana yat alayım’ dedi. Biz başörtülü hanımlar için tekne mahremiyet yaşatan bir olay, kadın kaptan bulunca özgür olursunuz Nagehan Hanım, istediğiniz yerde denize girersiniz. İlk olarak 1 milyon 750 bin TL değerinde yat aldık, sonra sattık. O aşırı pahalı tekneyi alırken bana hiç haber vermedi. Benim o kadar paradan haberim yok.”