TELEVİZYON KIRAN BAŞKAN

TELEVİZYON KIRAN BAŞKAN
Adana Demirspor ile Beşiktaş, 1-1 berabere kalırken Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak tribünde adeta çıldırdı. Hakem kararlarına tepki gösteren Sancak tribündeki televizyonu kırarken görüntüler de ortaya çıktı.Murat...

Adana Demirspor ile Beşiktaş, 1-1 berabere kalırken Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak tribünde adeta çıldırdı. Hakem kararlarına tepki gösteren Sancak tribündeki televizyonu kırarken görüntüler de ortaya çıktı.

Murat Sancak hakem kararları sonrasında tepki gösterirken tribündeki televizyonu sökerek kırdı. Sancak'ın çileden çıktığı anın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.

Murat Sancak mücadelenin ardından karşılaşma hakeminin yönetimini eleştirmiş ve sert açıklamalar yapmıştı. Sancak "Attığımız son gole baktığınız zaman Balotelli önünü kesmiyor, ofsayt pozisyonu yok. Bunlar hazırlıklı gelmişler. Buradan Nihat Özdemir Başkanıma sesleniyorum. Hakemlerin içerisindeki FETÖ'cüleri temizle Başkanım. Bunlar hep FETÖ'cülerin eseridir. Her kurumda, emniyette, askeriyede, her yerde FETÖ'cüler varken hakemlerin içerisinde mi yok? MHK Başkanım sizlerden rica ediyorum bu FETÖ'cü hakemleri temizleyin" ifadelerini kullanırken PFDK'ya sevk edilmiş, sonrasında ise "Hakkımızı hiç kimseye yedirmeyeceğiz" diyerek yeni bir açıklama yapmıştı.