Tenet ikinci kez ertelendi

Tenet ikinci kez ertelendi
Koronavirüs yüzünden birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak sinema salonlarının açılmak için beklediği Tenet'in vizyon tarihi ikinci kez, 2 hafta daha erteledi.Başrolüne Robert Pattinson ve John David Washington'ın...

Koronavirüs yüzünden birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak sinema salonlarının açılmak için beklediği Tenet'in vizyon tarihi ikinci kez, 2 hafta daha erteledi.

Başrolüne Robert Pattinson ve John David Washington'ın yerleştiği Tenet'in vizyon tarihi yeniden ertelendi. Daha önce 17 Temmuz'dan 31 Temmuz'a ertelenen filmin yeni tarihi 12 Ağustos olarak duyuruldu.  Warner Bros konuyla ilgili, "Katılımcılar ve toplumun sağlığı buna hazır olduğunda Tenet'i sinemalarda izleyici karşısına çıkarma konusuna bağlıyız. Bu konuda ihtiyacımız olan şey esnek olmak. Bunu geleneksel bir film gösterimi olarak görmüyoruz. Herkesin kendi zamanına göre filmi keşfedebilmesi için filmi hafta ortasında göstermeyi seçiyoruz. Başarılı bir gösterim stratejisi geliştirmek için gösterim süre kurallarından çok daha uzun süre sinemalarda göstermeyi planlıyoruz" diye konuştu.