Tepkilerin odağındaki gazeteci Mehmet Akif Ersoy, hem iktidar hem muhalif cenaha tepki gösterdi

Tepkilerin odağındaki gazeteci Mehmet Akif Ersoy, hem iktidar hem muhalif cenaha tepki gösterdi
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum ile yaptığı programda, Kurum'a yöneltilen Gazze ile ilgili soruya müdahale edilmesi nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti. Eleştirilerin odağındaki Ersoy'dan açıklama...
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum ile yaptığı programda, Kurum'a yöneltilen Gazze ile ilgili soruya müdahale edilmesi nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti. Eleştirilerin odağındaki Ersoy'dan açıklama geldi.

Habertürk TV'de yayınlanan 'Nedir Ne Değildir' programında AKP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Murat Kurum'la yaptığı program nedeniyle eleştirilen gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan yeni açıklama geldi.

Söz konusu programda siyasi sorular hariç birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Kurum'a Gazze ile ilgili bir soru yöneltilmiş, stüdyodan bir sesin "Bu olmaz. Mikrofonu alabilir miyiz?" dediği duyulmuştu.

Bunun üzerine genç, sorusunu soramayarak mikrofonu devretmişti.

Ersoy, yaşananlarla ilgili olarak kişisel X (eski adıyla Twitter) hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Arkadaşlar bir karar verin, bazı muhalif hesaplar ve trolleri 'Gazetecilik bitti-yandaş - yalaka Akif, mikrofonu elinden aldı' falan diye gömüyor. İktidara yakın kimi hesap ve troller de 'Murat Kurum’a operasyon çekti. Akif güvenilmez biri, Habertürk’e çok dikkat edin' kafasında."