TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 öncesi en büyük sorunu açıkladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 öncesi en büyük sorunu açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 öncesinde Türk vatandaşlarının yaşadığı en büyük sorunu dile getirdi. Büyükekşi, en büyük sıkıntının bilet bulunamaması olduğunu ifade etti.TFF'nin...
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 öncesinde Türk vatandaşlarının yaşadığı en büyük sorunu dile getirdi. Büyükekşi, en büyük sıkıntının bilet bulunamaması olduğunu ifade etti.

TFF'nin sponsorluk anlaşması için düzenlediği basın toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Almanya'da düzenlenecek EURO 2024 öncesinde Türk vatandaşlarının yaşadığı en büyük sorunu dile getirdi.

"En büyük sıkıntı bilet bulunamaması"

Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Şu anda en büyük sıkıntımız Türk vatandaşlarımızın bilet bulamaması. Çünkü biliyorsunuz biletler kurayla satılıyor. Her gün vatandaşlarımız "Nasıl bilet bulacağız" diye arıyor. İnşallah stadlarımızı Türk seyircilerimizle dolduracağız. Belki daha fazlası stadın dışında olacak" dedi.

"EURO 2032'de şampiyon olmayı hedefliyoruz"

Türkiye'nin EURO 2024'teki hedefi için de konuşan Büyükekşi, "Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ile önce EURO 2024'te final turlarını görmeyi; sonra da İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağımız EURO 2032'de de Avrupa şampiyonu olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.