The Black Eyed Peas grubu, konser için tek geceliğine Bodrum'a getirtildi

The Black Eyed Peas grubu, konser için tek geceliğine Bodrum'a getirtildi
Grammy ödüllü The Black Eyed Peas grubu, konser vermek için 1 geceliğine Bodrum'a geldi, daha doğrusu getirtildi. Grubun ünlü bir iş insanının ultra lüks teknesinde konser vereceği belirtildi.6 Grammy ödüllü The Black Eyed Peas,...

Grammy ödüllü The Black Eyed Peas grubu, konser vermek için 1 geceliğine Bodrum'a geldi, daha doğrusu getirtildi. Grubun ünlü bir iş insanının ultra lüks teknesinde konser vereceği belirtildi.

6 Grammy ödüllü The Black Eyed Peas, ismi sır gibi saklanan ünlü milyarderin teknesinde konser verecek. 

Ünlü milyarderin ultra lüks yatındaki "süper gizli" konserinde The Black Eyed Peas'in üyeleri Will.i.am, Apl.de.ap, Taboo ve J. Rey Soul sahneye çıkacak. 

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre The Black Eyed Peas hayranı milyarder, grubu özel uçakla Bodrum'a getirtti.

Bodrum Milas Havalimanı'ndan alınan The Black Eyed Peas, buradan ismi gizlenen ünlü milyarderin ultra lüks yatındaki "top secret" partide konser verecek. 

Grup, sır gibi saklanan konser sonrasında da özel uçakla Amerika'ya geri dönecek. 

Kim bu milyarder?

Grubun konser vereceği ve ismi gizlenen milyarderin kimliği için tahminler yürütülüyor. Bodrum çevresinde demirli olan ve boyu 100 metreye yaklaşan ultra lüks yatlar akla geliyor.

Manchester City'nin sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan "Blue" isimli ultra lüks yatı ile 2 hafta önce Bodrum'a geldi. Konserin 160 metre uzunluğundaki "Blue"da verileceği tahmin ediliyor. 

Ünlü grup The Black Eyed Peas üyeleri Bodrum Milas Havalimanı indi. Ünlü hip-hop grubu yattaki "top secret" partiye gitmek için havalimanından ayrıldı.