Timsah saldırısından, timsahı ısırarak kurtuldu

Timsah saldırısından, timsahı ısırarak kurtuldu
Avustralya'da Colin Deveraux isimli bir çiftçi, 3,2 metre uzunluğunda bir timsahın saldırısına uğradı. Deveraux, ayağını ısıran timsahtan hayvanın gözkapağını ısırarak kurtulabildi.Avustralya'da bir çiftçi, Kuzey Toprakları...

Avustralya'da Colin Deveraux isimli bir çiftçi, 3,2 metre uzunluğunda bir timsahın saldırısına uğradı. Deveraux, ayağını ısıran timsahtan hayvanın gözkapağını ısırarak kurtulabildi.

Avustralya'da bir çiftçi, Kuzey Toprakları bölgesinde bir tuzlu su timsahının saldırısına uğradı. Bir ay boyunca hastanede yatan çiftçi, ayağını ısıran timsahtan hayvanın gözkapağını ısırarak hayatta kaldığını anlattı.

BBC'nin haberine göre, Colin Deveraux, ekim ayında iş için seyahat ederken Finniss Nehri yakınlarında durarak nehrin çekilen sularında bir balığın hareket ettiğini gördü. Nehirden uzaklaşırken bir timsahın kendisini ayağından yakaladığını anlatan Deveraux, timsahın kendisini önce bir 'bez bebek' gibi salladığını, ardından suya doğru çektiğini söyledi. Deveraux önce timsahın sırtına diğer ayağıyla vurmaya çalıştı.

"Şans eseri dişlerim, gözkapağını yakaladı"

Deveraux, yaklaşık 3,2 metre uzunluğundaki timsahla mücadelesini şöyle anlattı: "O kadar saçma bir pozisyondaydım ki... Ama şans eseri dişlerim gözkapağını yakaladı. Çok kalındı, sanki bir deriye tutunmak gibiydi. Ama ben gözkapağını geri çektim, o da beni bıraktı."

Timsahın ardından kendisini arabasına kadar yaklaşık 4 metre takip ettiğini söyleyen Avustralyalı çiftçi, bacağındaki kanamayı durdurmak için havlu kullandığını, ardından erkek kardeşinin kendisini hastaneye götürdüğünü belirtti.