TİP, Hatay kararını verdi

TİP, Hatay kararını verdi
Gökhan Zan’ın ses kayıtlarının ardından TİP, Hatay adayını çekmişti. TİP’in Hatay’da Emek ve Özgürlük İttifakı’nı destekleme eğiliminde olduğu belirtildi.Gazete Pencere Haber MerkeziTürkiye İşçi Partisi’nin...
Gökhan Zan’ın ses kayıtlarının ardından TİP, Hatay adayını çekmişti. TİP’in Hatay’da Emek ve Özgürlük İttifakı’nı destekleme eğiliminde olduğu belirtildi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın ses kayıtlarının çıkmasının ardından, Gökhan’ı adaylıktan çekmişti.

TİP'den edinilen bilgiye göre, TİP Parti Meclisi’nin, Hatay’da Emek ve Özgürlük İttifakı’nı destekleme eğiliminde olduğu belirtildi. Öte yandan Parti’den resmi bir açıklama yapılmadı.

TİP Parti Meclisi’nde bugün görüşülecek

Emek ve Özgürlük İttifakı bileşenlerinden Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi(DEM Parti) Perihan Pakize Sinemlioğlu’nu, Emek Partisi(EMEP) ise Halil İmrek’i aday olarak göstermişti.

Tele1'den Sonner Bahadır'ın haberine göre ise konu TİP Parti Meclisi’nde bugün görüşülecek, karar ise yazılı açıklamayla duyurulacak. Açıklamada TİP seçmenlerine iki partiden birine oy verilmesi yönünde çağrı yapılacak.