TRABZON’DA ŞAMPİYONLUK ANITI

TRABZON’DA ŞAMPİYONLUK ANITI
Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon elde ettiği şampiyonluk anısına Trabzon'un Yomra ilçesinde yaptırılan Şampiyonluk Anıtı'nın açılışı gerçekleştirildi.İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, açılışta...

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon elde ettiği şampiyonluk anısına Trabzon'un Yomra ilçesinde yaptırılan Şampiyonluk Anıtı'nın açılışı gerçekleştirildi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, açılışta yaptığı konuşmada, Süper Lig'de şampiyonluğun kazanılmasında emeği geçen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti.

Son dönemlerde Trabzon'un parlayan yıldızının Yomra ilçesi olduğunu belirten Örs, "Başkanımıza bu güzel yaşam alanlarını ve anıtı kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Bu anıt haklının güçlüye karşı mücadelesinin anıtıdır, bu anıt emeğin, alın terinin, helal puanların anıtıdır" dedi.

Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ise geçen sezon Trabzonspor'un büyük bir mücadele verdiğine işaret ederek, "Biz sadece sahayı seyrettik. Oysa arkada büyük bir havuz ve emek vardı. Futbolcularının hazırlanmasıdır, morallerinin düzgün tutulmasıdır, ekonomik kaygıların giderilmesidir, bu komplike olayı, büyük ve örnek bir mücadele ile başardılar. Bunun mükafatı olarak da şehir ve Trabzonsporlular dünyaya örnek olacak kutlamalar yaptı" diye konuştu.