Trabzon'daki saldırıda yaralanan İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan üzücü haber

Trabzon'daki saldırıda yaralanan İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan üzücü haber
Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile biten Trabzonspor- Fenerbahçe maçının bitiminde tribünden inen Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Olaylarda Fenerbahçe Kulübü'nün güvenliklerinin...
Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile biten Trabzonspor- Fenerbahçe maçının bitiminde tribünden inen Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Olaylarda Fenerbahçe Kulübü'nün güvenliklerinin ve stat güvenliklerinin çasası sonucu ciddi bir yaralanma olayı gerçekleşmemişti. Ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, başta oğlu Emre Kartal olmak üzere teknik ekipte yer alan bir çok Fenerbahçelinin darbelere maruz kaldığını açıklamıştı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ciddi şekilde yaralandığını iddia etti. Sabuncuoğlu, "İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik var. Kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Kafasına yediği darbe esnasında ‘şiddetli kafa travması’ yaşadı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe takımında sahada kalan son futbolcu soyunma odasına girene kadar canla başla uğraşan ve herkesi güvenli alana soktuktan sonra soyunma odasına en son giren Fenerbah.eli olan Emre Kartal'ın kafasına davul tokmağı darbesi aldığı belirtiliyor.