Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında nöbetçi golcüsüyle hayata tutundu

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında nöbetçi golcüsüyle hayata tutundu
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un ev sahibi olduğu mücadeleden konuk ekip Fenerbahçe 3-2'lik skorla galip ayrıldı.Trendyol Süper Lig'in 30. haftası müthiş...
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un ev sahibi olduğu mücadeleden konuk ekip Fenerbahçe 3-2'lik skorla galip ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftası müthiş bir maça sahne oldu. Galatasaray ile kıyasıya bir zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, Trabzonspor'a konuk oldu.

Sarı-lacivertlilerin ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadelenin ikinci yarısında Trabzonspor skoru 2-2'ye getirse de son sözü Michy Batshuayi söyledi. Fenerbahçe zorlu karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Fenerbahçe'nin sayıları Fred(2) ve Batshuayi'den geldi. Trabzonspor'un gollerini Bardhi ve penaltıdan Trezeguet kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 79 yaptı ve Galatasaray'ı takibi sürdürdü. Trabzonspor ise 49 puanla 3. sırada kaldı.

Trabzonspor'da 3 değişiklik

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Trabzonspor, geçen hafta ligde 5-1 kazandığı VavaCars Fatih Karagümrük maçı 11'ine göre 3 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Bordo-mavili takımda sakatlığı geçen kaleci Uğurcan Çakır, Muhammet Tapa Tepe'den tekrar kaleyi devraldı. Bardhi'nin yerine Fernandez, Umut Güneş'in yerine de Enis Destan ilk 11'de görev yaptı.

Karadeniz ekibinde, Hüseyin Türkmen ile Onuachu, sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmadı.