Trabzonspor, stadyum sponsorluğu için Papara ile anlaştı

Trabzonspor, stadyum sponsorluğu için Papara ile anlaştı
Trabzonspor, stadyum isim sponsorluğu için Papara ile toplam 1 milyar 416 milyon karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Papara’nın...

Trabzonspor, stadyum isim sponsorluğu için Papara ile toplam 1 milyar 416 milyon karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Papara’nın stadyum isim sponsorluğu için Trabzonspor’a yıllık 236 milyon TL + KDV olmak üzere toplamda KDV dahil 1 milyar 416 milyon TL ödeme yapacağını duyurdu.

KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Şirketimiz ile Papara Elektronik Para A.Ş. arasında Stadyum isim sponsorluğu ve diğer reklam ve iletişim haklarını kapsayan geniş kapsamlı bir sözleşme imzalanmıştır.

Şirketimiz ile Papara A.Ş. arasında imzalanan sözleşme 2023-2024 sezonundan itibaren başlamak üzere toplam 5 sezonluk süreyi kapsamaktadır.

Yapılan sözleşme gereği Papara A.Ş. Şirketimize kullanacağı haklar karşılığında yıllık 236 milyon TL + KDV olmak üzere toplamda KDV dahil 1.416.000.000.-TL ödeme yapacaktır.

Yıllık bedel, her sezon öncesi haziran ayında açıklanacak olan yıllık TÜFE değişim oranında arttırılacaktır.”