Trabzonsporlu Denswil, olayları Hollanda basınına anlattı: Burası Türkiye!

Trabzonsporlu Denswil, olayları Hollanda basınına anlattı: Burası Türkiye!
Trabzonspor'un Surinamlı futbolcusu Stefano Denswil, Trabzonspor- Fenerbahçe maçının bitiminden sonra yaşanan olayları Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine anlattı: "Bir anda her şey birbirine girdi. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında...
Trabzonspor'un Surinamlı futbolcusu Stefano Denswil, Trabzonspor- Fenerbahçe maçının bitiminden sonra yaşanan olayları Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine anlattı:

"Bir anda her şey birbirine girdi. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar ister Trabzon'da ister İstanbul'da olsun her zaman çok gergin geçer. Ancak, bu maçtaki atmosfer kadar zehirli bir atmosferi daha önce hiç yaşamamıştım."

"Taraftarlar, Fenerbahçeli provokatif oyuncuları saha içerisinde arıyordu. Birinin köşe bayrağını çekip bir oyuncunun peşinden gittiğini, yerde bir bıçak olduğunu görüntülerde gördüm."

"Olaylar patlak verdiğinde neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa süre içinde sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Trabzonsporlu oyuncuların Fenerbahçeli oyuncuları güvenli bir şekilde içeri sokmaya çalıştığını gördüğünüz videolar da var. Ancak böyle bir anda kendi güvenliğinizi de düşünmek zorundasınız, bu yüzden bir noktada geç kaldığım için içeri girmeye karar verdim."

"Bu futbolun bir parçası değil, bunu görmek istemezsiniz ve buna göz yumulamaz ama burası Türkiye..."