TRT ne yapacağını şaşırdı

TRT ne yapacağını şaşırdı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam TRT ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yayını YouTube üzerinden takip edenler TRT yönetimini zor durumda bıraktı. Erdoğan konuşurken YouTube yayınına katılan...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam TRT ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yayını YouTube üzerinden takip edenler TRT yönetimini zor durumda bıraktı. Erdoğan konuşurken YouTube yayınına katılan gençler “Oy Moy yok”, “erken seçim”, “dislike (beğenmeme) butonuna basın” gibi yorumlarla TRT’ye zor anlar yaşattı.
Youtube’da yer alan like(beğenme) ve dislike(beğenmeme) butonlarındaki sayıların ise kaldırıldığı görüldü.
Öte yandan Erdoğan’a, hayvan hakları yasası çalışmalarının ne durumda olduğu sorulunca ilginç bir diyalog yaşandı. Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk’ün “Ben bir hayvan sever olarak, kalbimi yumuşatan insandan çok küçücük hayvanlar olduğunu bilerek bu soruyu soruyorum” sözlerine Erdoğan’ın tepkisi “Allah allah…” oldu. Ardından Öztürk’ün “Hayvan hakları ile ilgili bir yasa çıkacaktı efendim…” sorusuna Erdoğan “Sende kaç tane hayvan var?” yanıtını verdi. Öztürk “Geçen haftaya kadar iki taneydi, şimdi bir tane” diyince Erdoğan “Öldürdün mü?” diye sordu. Öztürk öldürmediğini belirtti.