Trump’ın gizli belgelerinden Macron’un özel hayatı çıktı

Trump’ın gizli belgelerinden Macron’un özel hayatı çıktı
Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Florida’daki evinden yapılan aramada bulunan belgelerin arasından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ait olduğu iddia edilen kısımlar ilk kez basına yansıdı.ABD merkezli Rolling Stones...

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Florida’daki evinden yapılan aramada bulunan belgelerin arasından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ait olduğu iddia edilen kısımlar ilk kez basına yansıdı.

ABD merkezli Rolling Stones dergisi dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Rolling Stones, FBI tarafından ele geçirilen belgelerde Fransa Macron’a ait bir bölümün de olduğunu duyurdu. Trump’ın özel Macron dosyasına ait detaylar ise konuyla ait bilgisi olan ve ismi açıklanmayan iki kaynağın dergiye verdiği demeçte ortaya çıktı.

Konuyla ilgili bilgisi olan iki kişi, Rolling Stone’a verdiği demeçte, Trump’ın özellikle Beyaz Saray’da geçirdiği süre boyunca ve sonrasında en yakın iş arkadaşlarından bazılarına Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un seks hayatı ile ilgili bilgilere sahip olduğu için övündüğünü öne sürdü. Trump, çevresindekilere, ‘istihbarat kaynakları sayesinde’ Macron’un özel hayatına dair bilgiler edindiğini söylediği belirtildi.