Tümer Metin'den dikkat çeken İsmail Kartal iddiası

Tümer Metin'den dikkat çeken İsmail Kartal iddiası
Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile ilgili çarpıcı ifadeler kaydetti.Süper Lig’in 25. Haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray’a kaptı....
Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile ilgili çarpıcı ifadeler kaydetti.

Süper Lig’in 25. Haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray’a kaptı. Karşılaşmanın ardından Tivibu Spor ekranlarında mücadeleyi değerlendiren Tümer Metin, İsmail Kartal ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Tümer Metin’in değerlendirmeleri şöyle:

"İsmail Kartal çözüldü"

"Çözülen Fenerbahçe değil, İsmail Kartal çözüldü. İsmail Kartal kolay analiz edilmeye başlandı. Samsun maçı bir kaza değildi. Samsun maçı gelenin habercisiydi. Bugün Alanya maçında da ortaya çıktı. Ben teknik direktörlük yapmıyorum ama Fenerbahçe'nin her maçını izledim.

Sezon başından beri bugün biri gelip Fenerbahçe analizi yapar mısın dese, kelimelerim şöyle başlar: muhafazakar bir hocaya sahip Fenerbahçe. Girenin çıkanın belli olduğu, işler iyi giderken kadroyu bozmayan, kötü giderse belli oyuncular üzerinden tasarruf yapar derim.

"Camianın ve taraftarın güveni yok"

Hoca diken üstünde. Lider rahat olacak, etrafına ışık saçacak, enerji verecek. Oyuncusu da bakacak ve arkasından yürüyecek. İsmail Hoca baskının altında eziliyor. Ligin çok üzerinde olan bu kadroyu doğru kullanamıyor.

Futbolda risk alanlar kazanır. Bir şey yaparsın, olmaz, ben her şeyi yaptım dersin. İsmail hoca hiçbir şey yapmıyor. Fenerbahçeli taraftarların da benim gibi düşündüğüne eminim. İsmail hoca kazansa da camianın, taraftarın güveni yok.

"Takımdaki en formsuz isim İsmail Kartal"

Oyuncular formsuz, doğru oyuncu tercihi yapılmıyor Fenerbahçe'de. Haftalardır formsuz Sebastian Szymanski. Ona defansif anlam yüklediniz ama öndeki etkinliği bitti. Gücü takati kalmadı. Formsuz Tadic, dokunamıyorsun.

Gole ihtiyacın var Dzeko'yu çıkarıyorsun. Takımdaki en formsuz isim ise İsmail Kartal. Hiçbir şey yapmadı İsmail Kartal bu takıma."