Tümer Metin'den şampiyonluk iddiası: Kalan maçları tek tek tahmin etti

Tümer Metin'den şampiyonluk iddiası: Kalan maçları tek tek tahmin etti
Süper Lig'in sona ermesine 9 hafta kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı, sezonun ilk haftasından beri devam ediyor. Ünlü yorumcU Tümer Metin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçlarını tek tek sayarak,...
Süper Lig'in sona ermesine 9 hafta kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı, sezonun ilk haftasından beri devam ediyor. Ünlü yorumcU Tümer Metin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçlarını tek tek sayarak, şampiyonluk tahmininde bulundu.

Süper Lig'de son 9 haftaya girilirken Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı son sürat devam ediyor. Socrates YouTube kanalında ünlü yorumcu Tümer Metin iki takımın da kalan maçlarına ilişkin tahminlerini söyledi.

Tümer Metin, Galatasaray'ın Kasımpaşa(D) ve Hatayspor maçlarından 3 puanla döneceğini belirtti.

Ünlü yorumcu, Galatasaray'ın Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maç için ise "Galatasaray'ın bu periyotta puan kaybedebileceği teknik olarak tahminim 2 puanı Alanya'da bırakır." dedi.

Tümer Metin, Galatasaray'ın Alanyaspor maçından sonra oynayacağı Pendikspor, Adana Demirspor(D), Sivasspor ve Karagümrük(D) maçlarından 3 puanla ayrılacağını belirtti.

Derbi berabere bitecek

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi için ise Tümer Metin, mücadelenin berabere biteceğini söyledi.

Derbi ile ilgili olarak Tümer Metin, "Fenerbahçe içeride konjonktür maçı olur. Beraberlik Galatasaray'a yetecek mi, yetmeyecek mi? Biraz konjonktür maçı olur." ifadelerini kullandı.

Tümer Metin, Galatasaray'ın Süper Lig'in son haftasında ise Konyaspor'u deplasmanda yeneceğini söyledi. Metin, "Sanıyorum bu tabloyla da 101 puan yapıyor." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin kalan maçlarını da değerlendiren Tümer Metin, sarı-lacivertlilerin Trabzonspor deplasmanından 3 puanla döneceğini söyledi.

Ünlü yorumcu, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor, Karagümrük(D), Sivasspor(D), Beşiktaş, Konyaspor(D), Kayserispor maçlarını kazanacağını ifade etti.

Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanından beraberlikle döneceğini belirten Metin, sarı-lacivertlilerin ligin son haftasındaki İstanbulspor maçını ise kazanacağını belirtti.

"Fenerbahçe 101 puan toplayacak"

Fenerbahçe'nin de puanını 101 olarak tahmin eden Metin, "Tabi 31. hafta biraz konjonktür maçı olabilir. Şundan söylemiyorum benim ki öngörü. Gidişat sanki işin bu doğrultuda devam edeceğine dair. Yoksa kağıt üstünde gidip Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u Trabzon'da rahat rahat yenebileceğini maçtan önce hiç kimse söyleyemez. Tabiki favori Fenerbahçe'dir." dedi.

Tümer Metin ayrıca, "Ben, İsmail Kartal'ın yerinde olsam ne derim biliyor musun? Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin arasında kaç puan fark var? Hani zor maç, zor deplasman diyorlar ya şimdi. Bazen motivasyon için fazla etrafına bakmaya gerek yok. 27 puan fark var. İsmail Kartal soyunma odasında şunu söylese haksız mı? 'Arkadaşlar zor bir virajdayız kabul ediyorum ama bu takımla aramızda 27 puan fark var, bu size bir şey ifade ediyor mu?' demek. Bence yeterli bir motivasyon kaynağı." ifadelerini kullandı.