Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi; İçişleri Bakanı duyurdu: 'Ülkemizi çetelerden temizlemeye kararlıyız'

Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi; İçişleri Bakanı duyurdu: 'Ülkemizi çetelerden temizlemeye kararlıyız'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli'de düzenlenen 'Mahzen-20' operasyonu ile organize suç örgütünün çökertildiğini ve 12 şüphelinin yakalandığını duyurdu.Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,...
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli'de düzenlenen 'Mahzen-20' operasyonu ile organize suç örgütünün çökertildiğini ve 12 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, mala zarar verme, kasten yaralama, tehdit, tefecilik, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçlarını işlediği belirlenen organize suç örgütüne operasyon düzenlediğini belirtti.

'Ülkemizi çetelerden temizlemeye kararlıyız'

Yerlikaya, "Tunceli'de eş zamanlı olarak düzenlenen 'Mahzen-20' operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 12 şüpheli yakalandı. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi organize suç örgütlerinden, çetelerden temizlemeye kararlıyız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz" dedi. (DHA)