Turgut Altınok, İstiklal Marşı'nı yanlış okudu

Turgut Altınok, İstiklal Marşı'nı yanlış okudu
Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, dün katıldığı TV programında İstiklal Marşı'nı yanlış okudu. Altınok'un o anları sosyal medyada gündem oldu.Ankara için Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Mansur Yavaş'a...
Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, dün katıldığı TV programında İstiklal Marşı'nı yanlış okudu. Altınok'un o anları sosyal medyada gündem oldu.

Ankara için Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Mansur Yavaş'a rakip çıkan Turgut Altınok da dün akşam canlı yayındaydı. Programda Altınok'un İstiklal Marşı okuduğu anlar gündem oldu.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok, katıldığı televizyon programında İstiklal Marşı’nın 6. kıtasını yanlış okudu. Programın diğer konuğu popçu Sinan Akçıl'ın yardım çabaları da yetersiz kaldı.

"Sen şehit oğlusun alsan da dünyaları"

Altınok İstiklal Marşı’nın altıncı kıtasını yanlış okuyarak, “Bastığın yerleri toprak deyip geçme tanı atanı, düşün altında binlerce kefensiz yatanı, sen şehit oğlu şehitsin alsan da dünyaları, verme bu cennet vatanı” dedi.

Programın bir başka konuğu olan ve AKP'ye yakınlığıyla gündeme gelen Sinan Akçıl'ın Altınok'a yardım çabaları da yetersiz kaldı.

CHP’li Mansur Yavaş’ın rakibi Altınok’un İstiklal Marşı’nı yanlış okuması sosyal medyada gündem oldu.