Turgut Altınok'un, yıkım kararı alınan kaçak Togo Kuleleri'nin sahibiyle ortak olduğu ortaya çıktı

Turgut Altınok'un, yıkım kararı alınan kaçak Togo Kuleleri'nin sahibiyle ortak olduğu ortaya çıktı
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok'un, ABB tarafından yıkım kararı alınan kaçak Togo Kuleleri'nin sahibi Sinan Aygün ile ortak olduğu ortaya çıktı.Gazeteci Murat Ağırel, Cumhur...
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok'un, ABB tarafından yıkım kararı alınan kaçak Togo Kuleleri'nin sahibi Sinan Aygün ile ortak olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Murat Ağırel, Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağırel, Turgut Altınok’un, kaçak olduğu için yıkım kararı alınan TOGO Kuleleri'nin sahibi Sinan Aygün'le ortak olduğunu söyledi.

Halk TV’de yayınlanan Kayda Geçsin adlı programın dün yayınlanan bölümünde Murat Ağırel, "Turgut Altınok'un Eskişehir Yolu'ndaki projesindeki ortakları Sinan Aygün, Rifat Hisarcıklıoğlu, Salih Bezci. Bu parseller birleştirilerek inşaat alanı büyütülüyor ve proje yapılıyor. Parseller ayrı ayrı olsa proje büyüyemeyecek ve bu kadar değerli olmayacak" dedi.