"Türk futbolunda bir beka sorunu yoktur, Ali Koç'un Galatasaray nefreti vardır"

"Türk futbolunda bir beka sorunu yoktur, Ali Koç'un Galatasaray nefreti vardır"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ın 2.5 saat süren ve Galatasaray'ı hedef alan basın toplantısına yanıt verdi. Sabah gazetesinden Levent Tüzemen'e konuşan Dursun Özbek şunları söyledi:"Türk futbolunda...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ın 2.5 saat süren ve Galatasaray'ı hedef alan basın toplantısına yanıt verdi. Sabah gazetesinden Levent Tüzemen'e konuşan Dursun Özbek şunları söyledi:

"Türk futbolunda bir beka sorunu yoktur, Ali Koç'un Galatasaray nefreti vardır. Bir örnek vereyim… Tarih: 11 Mayıs 2019… Galatasaray, şampiyonluk yarışında Başakşehir ile çekişiyor ve Rizespor ile deplasmandaki maçı 3-2 kazanıyor. Verilen penaltı tartışılıyor, Rize Başkanı Hasan Kartal, 'Silahım olsaydı hakemi vururdum' diyor. O Başkan daha sonra Vedat Muriç'i Galatasaray’a vermiyor ve "Fenerbahçe’ye gitmezsen seni PAF takımına yollarım 1 sene orada oynarsın" diyor. Muriç de Fenerbahçe’ye ağlaya ağlaya gidiyor."

"Rize'deki maç Sayın Koç'ta nefret fitilini yaktı"

"Maçtan sonra Ali Koç, 'Rize'de yaşananlar sözün bittiği yer' diyerek yeri göğü inletiyor... Oysa Fenerbahçe, Galatasaray ile yarışın içinde bile değil. Sezonu F.Bahçe 6. sırada ve şampiyon Galatasaray 'ın 23 puan gerisinde bitiriyor. Ali Bey'in amacı üzüm yemek değil, Galatasaray’ı dövmek! Aslında bu söyleme bakınca Sayın Koç'un Galatasaray’la ilgili nefret fitilini Rize maçı sonrası yaktığını çok net görüyoruz."

"Ali Koç'tan görüşme talep etmedim"

"Ortak dostumuza Ali Koç ile beni bir araya getir teklifinde bulunmadım. Ortak dostumuz buluşmayı kendisi teklif etti ve Ali Koç ile yapılacak görüşmenin kendi evinde yapılmasını önerdi. Ortak dost, "Bizim evde buluşuruz, yemek yer sohbet ederiz" dedi. Ama altını çiziyorum, Ali Koç ile bir araya gelmek konusunda benim ortak dosta teklifim olmadı."