Türkiye Gönüllüleri'nden dikkati çeken video: "Benim abim bu vatan için şehit oldu"

Türkiye Gönüllüleri'nden dikkati çeken video: "Benim abim bu vatan için şehit oldu"
Millet İttifakı’nın Gönüllü Seçim Güvenliği Platformu olan Türkiye Gönüllüleri, "Değişime oy ver" çağrısını içeren bir video yayımladı. Seçim süreci boyunca muhalefetin terörle ilişkilendirildiği iddiaları üzerine...

Millet İttifakı’nın Gönüllü Seçim Güvenliği Platformu olan Türkiye Gönüllüleri, "Değişime oy ver" çağrısını içeren bir video yayımladı. Seçim süreci boyunca muhalefetin terörle ilişkilendirildiği iddiaları üzerine hazırlanan video, Türkiye Gönüllüleri'nde çalışan bir şehit kardeşini konu ediniyor.

Videoda bir genç kız, Türkiye Gönüllüleri çağrı merkezi gönüllüsü olarak çalışıyor. Genç kızı arayanlardan biri, "Teröristsiniz siz, terörist. O vatan hainlerine çalışıyorsunuz hepiniz. Bu memleket sizin yüzünüzden bu halde. Boşuna vatan haini demiyorlar size" ifadelerini kullanıyor. Genç kız, ağabeyinin şehit olduğunu sözü kesildiği için söyleyemiyor.

Seçim sürecinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil olmak üzere, bakanlar ve iktidar çevresi, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu terörle ilişkilendirmeye devam etti. Öyle ki, montaj videolar dahi kullanıldı. Daha sonra Erdoğan, bu videonun montaj olduğunu itiraf etti, "Kıvrak zekalı gençlerin ürünü" diyerek savundu.