Türkiye'nin konuştuğu kazada kan parası iddiası: Baba Cihantimur, ölen gencin babası ile buluştu

Türkiye'nin konuştuğu kazada kan parası iddiası: Baba Cihantimur, ölen gencin babası ile buluştu
Eyüpsultan'da e 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırıldığı ortaya çıkmasının ardından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Barış Pehlivan,...
Eyüpsultan'da e 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırıldığı ortaya çıkmasının ardından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Barış Pehlivan, 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C'nin babasının ölen gencin babasıyla buluştuğunu söyledi.

Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırıldığı ortaya çıkmasının ardından soruşturma sürecine dair yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Gazeteci Barış Pehlivan Halk TV yayınında emniyet kayıtlarını ve görüntüleri yayınladı.

İki baba buluştu

Pehlivan, "Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazadan bir ya da iki gün sonra ABD'ye giden çocuğun babası ölen gencin babası ile buluştu. Buluşma gergin geçmiş ve sanki o kan parası dediğimiz mesele gündeme gelecek" dedi.

Pehlivan, İstanbul Emniyeti'nin dosyaya önem verdiği, devletin polis ayağında bu dosyanın kapatılmayacağını söyledi.

Pehlivan, ölen gencin araç altında 1,5 saat altında kaldığını ve kan kaybından hayatını kaybettiğini söyledi. Anne Eylem Tok'un ve diğer çocukların ambulans çağırmadıklarını dile getirdi.

Evleri satışta iddiası

Pehlivan, aynı yayında Tok'un Kemerburgaz KemerCountry'de bulunan evlerini de satışa çıkardığına yönelik iddiayı paylaştı. Pehlivan, "İlandaki evde genç odasındaki yastıkta T harfi vardı. Firardaki çocuğun isminin baş harfi. Ancak bunlar yetmez. Ben evi satan kişiyle konuşmaya çalıştım" dedi.