Üç ilde okullar kar nedeniyle tatil edildi

Üç ilde okullar kar nedeniyle tatil edildi
Ardahan, Van ve Ağrı'da okullar yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.Kar yağışı ve soğuk hava vatandaşları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ardahan, Van'ın 3 ilçesi ve Ağrı'nın 5 ilçesindeki köy okulları yoğun kar yağışı...
Ardahan, Van ve Ağrı'da okullar yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

Kar yağışı ve soğuk hava vatandaşları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ardahan, Van'ın 3 ilçesi ve Ağrı'nın 5 ilçesindeki köy okulları yoğun kar yağışı sebebiyle bugün tatil edildi.

Kar yağışı birçok ilde etkisini artırarak devam ediyor. Ağrı'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle 5 ilçede köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime 6 Şubat'ta ara verildi. Ağrı'da Taşlıçay, Patnos, Tutak, Hamur ve Diyadin kaymakamlıklarınca yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede yoğun kar yağışı etkili oluyor.

Taşlıçay, Patnos, Tutak ve Hamur ilçelerinde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime ara verildi. Diyadin ilçesinde de Akyolaç, Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ile Yukarıdalören köylerindeki okullar tatil edildi.

Ayrıca Diyadin ve Tutak ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de bugün (6 Şubat) izinli sayılacak.

Ardahan'da da olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Van'ın Özalp, Saray ve Muradaiye ilçelerinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle, eğitime bugün ara verildi. Bu ilçelerde kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile kadınlar da aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.