UĞURLU PAŞA

UĞURLU PAŞA
Süper Lig’de Kasımpaşa fırtınası… 17. haftada sahasındaki 3-1’lik Sivasspor yenilgisi sonrasında teknik direktör Hakan Kutlu’yla yollarını ayıran Paşa, Sami Uğurlu yönetiminde adeta şov yapıyor.İstanbul temsilcisi,...

Süper Lig’de Kasımpaşa fırtınası… 17. haftada sahasındaki 3-1’lik Sivasspor yenilgisi sonrasında teknik direktör Hakan Kutlu’yla yollarını ayıran Paşa, Sami Uğurlu yönetiminde adeta şov yapıyor.

İstanbul temsilcisi, Sami Uğurlu yönetiminde ligde oynadığı 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ligde 17. haftada 11 puanla 20. sırada bulunan Kasımpaşa, son 13 haftadaki 39 puanın 27’sini topladı, 38 puanla puan tablosunda da 13. sıraya kadar tırmandı. 18 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Paşa, Sami Uğurlu sonrasında müthiş bir çıkış yakaladı ve Uğurlu yönetiminde 2.08’lik maç başı puan ortalaması yakaladı.

Öte yandan lacivert-beyazlılar bu periyotta bir ilke imza attı. Kasımpaşa tarihinde ilk kez 6 resmi maçı (5 lig, 1 kupa) üst üste kazanarak rekor kırdı. Lacivert-beyazlılar 13 haftalık süreçte 5 ve 3 maçlık galibiyet serilerine imza atarken, başarılı performans lig istatistiklerine de yansıdı.