Ukrayna’daki ABD’li askerler, Rus askerler tarafından böyle rehin alındı

Ukrayna’daki ABD’li askerler, Rus askerler tarafından böyle rehin alındı
Ukrayna ordusu saflarında savaşan ABD'li paralı askerler Rus askerler tarafından rehine alındı. Esir askerlerin Rus askerlere "ateş etmeyin" dediği görüntülendi.Rusya–Ukrayna Savaşı’nda çatışmalar 2 yıldır aralıksız sürüyor....
Ukrayna ordusu saflarında savaşan ABD'li paralı askerler Rus askerler tarafından rehine alındı. Esir askerlerin Rus askerlere "ateş etmeyin" dediği görüntülendi.

Rusya–Ukrayna Savaşı’nda çatışmalar 2 yıldır aralıksız sürüyor. 24 Şubat 2022'den bu yana on binlerce Batılı paralı asker, Ukrayna saflarında savaşa katıldı. Özellikle Amerikan, İngiliz, Polonyalı, Alman, İsveçli, Kolombiyalı ve Fransız paralı askerler, Ukrayna’nın kurduğu “Uluslararası Lejyon” adlı birliğinde Rus ordusuna karşı savaşıyor.

Sosyal medyada yayılan bir görüntüde ise Ukrayna'da savaşan ABD askerlerinin ve Ukraynalı askerlerin esir alındığı görüntülendi.

Rus 76.hava indirme tugayı tarafından esir alınan askerler elleri ve gözleri bağlı, çömelmiş bir şekilde bekletilirken, kendilerini esir alan askerlere "ateş etmeyin" dediği görüntülendi.

[video width="720" height="404" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/ssstwitter.com_1708882288666-16x9-1.mp4"][/video]