Ünlü rapçi Kanada’da öldürüldü

Ünlü rapçi Kanada’da öldürüldü
Kanada, 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı saldırının yarattığı korkuyu atlatamamışken bu kez ünlü rapçinin öldürülmesiyle sarsıldı.36 yaşındaki rapçi Pat Stay, Kanada’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu...

Kanada, 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı saldırının yarattığı korkuyu atlatamamışken bu kez ünlü rapçinin öldürülmesiyle sarsıldı.

36 yaşındaki rapçi Pat Stay, Kanada’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Halifax, Nova Scotia’daki cinayetle ilgili polis, katili bulmak için vatandaşlardan iş birliği talebinde bulundu. Yerel polis tarafından yapılan açıklamanın ardından kardeşi Pete de CBC’e yaptığı açıklamada abisi Pat Stay’in öldüğünü doğruladı.

TUTUKLAMA YAPILMADI
Olayın önceki gece yarısı meydana geldiği belirtilirken ambulansız olay yerine hızla geldiği ve Stay’in hastaneye canlı olarak ulaştırıldığı ancak yapılan müdahalelerin sonuç vermediği belirtildi. Polis sözcüsü şu ana kadar bir tutuklama yapılmadığını belirtti.

Serbest stilde söylediği rap şarkılarıyla tanınan Pat Stay için ünlü rapçi Drake, “En iyi olmasa da en iyilerden biri” ifadesini kullanmıştı. Stay, ölümünden 2 gün önce Youtube’da yeni şarkısı The Game DISS’i yayınlamıştı.