Ünlü sunucu üzerine tekne süren kişiden şikayetçi oldu

Ünlü sunucu üzerine tekne süren kişiden şikayetçi oldu
Sunucu Gül Gölge, köpeğiyle denizdeyken üstüne tekne süren kişiyi şikayet edeceğini duyurdu. Gölge, "İyi ki bana denk geldiniz. Sonuna kadar gideceğim bu meselenin" dedi.Sunucu Gül Gölge, Bodrum'da oturduğu sitenin iskelesinde...

Sunucu Gül Gölge, köpeğiyle denizdeyken üstüne tekne süren kişiyi şikayet edeceğini duyurdu. Gölge, "İyi ki bana denk geldiniz. Sonuna kadar gideceğim bu meselenin" dedi.

Sunucu Gül Gölge, Bodrum'da oturduğu sitenin iskelesinde köpeğiyle denize girdiğini ve oranın kendisine ait olduğunu söyleyen bir kişinin teknesini üzerine sürdüğünü açıkladı. Yaşadığı olayı adliyeye taşıyacağını duyuran Gölge, "Bugün köpeğimin ve benim üzerime teknesini süren Selim Faik Melek sana karşı tüm yasal haklarımı kullanacağım. Gerekirse İnsan Hakları Mahkemesi’ne gideceğim. Benim o suyun içinde yaşadığım bir dakikanın hesabını vereceksin. Bu zorbalığın cezasını çekeceksin. Hiçbir şey olmasa bir daha böyle bir şey yapmayacaksın..." dedi. .

Yaşadığı olayın ardından polise başvurduğunu anlatan Gölge, Bodrum Belediyesi ve İstanbul Adliyesi’ni etiketleyerek şunları yazdı:

“İfademi olaydan hemen sonra verdim. Polis arkadaşlarımız hemen müdahale ettiler, ifadesi alındı ya da alınacak. Şu an kimlerle aynı ortamda yaşadığımızı sindirmeye çalışıyorum. Sizin gibi insanların çocukluk travmalarını ben çekmeyeceğim. Sen tedavi olacaksın ya da topluma karışmayacaksın…"

Sunucu, sözlerine şöyle devam etti:

"Sitemin en saçma iskelesinden insanları rahatsız etmemek için köpeğimle buradan denize giriyoruz. Yanımda çanta, telefon bile olmuyor çoğu zaman… Yanımda Marco ve havlu… Ve bunun için üzerimize tekne sürülüyor ve akla hayale gelmeyecek bir üslupla tehdit ediliyorum. Siz şaka mısınız? Onunmuş orası… Tabii ki değil de yedi sülalen burada denize girmiş olsa, 100 senedir sizin iskeleniz olsa, evinin önü olsa bir insan oradan köpeğiyle denize giriyor diye sen bu davranış sergileyemezsin… Deniz orası deniz… Geçtim ev sahipliğini… İyi ki bana denk geldiniz… Ben sonuna kadar gideceğim bu meselenin…"