Valerian İsmael Beşiktaş’tan ayrılıyor

Valerian İsmael Beşiktaş’tan ayrılıyor
Beşiktaş’ın son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından eleştiri oklarını üzerine çeken teknik direktör Valerien Ismael’in görevine son verilmesi gündemde… Valerien Ismael’in yerine göreve getirilmesi düşünülen...

Beşiktaş’ın son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından eleştiri oklarını üzerine çeken teknik direktör Valerien Ismael’in görevine son verilmesi gündemde… Valerien Ismael’in yerine göreve getirilmesi düşünülen üç isim ön plana çıktı.

Spor Toto Süper Lig’de son 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkartabilen Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael’in ayrılma ihtimali her an artıyor.

Fransız teknik adam Valerien Ismael şu an için görevinin başında olsa da Beşiktaş’ta yeni teknik direktör arayışı başlamış durumda. Bilinen isimler ilk olarak Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve Rıza Çalımbay olurken, yabancı teknik direktör adaylarının da olduğu gelen bilgiler arasında.

Dünkü Hatayspor maçına kadar Valerien Ismael’e desteğini sürekli gösteren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin şu an için net bir tavır göstermediği ancak kararını değiştirme aşamasında olduğu öğrenildi.

İSTİFA SORUSUNA YANIT VERMİŞTİ
Kulüp içinden alınan bilgilere göre Valerien Ismael şu an görevinin başında ancak Ümraniyespor maçında yeni teknik direktör de takımın başında olabilir.

Beşiktaş’ın Hatayspor’a mağlup olduğu maçın ardından basın toplantısında konuşan Valerien Ismael, bir basın mensubunun tribünden yapılan “İstifa” tezahüratlarını hatırlatması üzerine “Taraftar olsam ben de bugün son derece kızgın ve sinirli olurdum. Bugün her eleştiriyi kabul etmemiz gerekiyor. Ben kabul ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.