Vanspor'dan son dakika golü: Kalecinin kafa vuruşu 1 puanı getirdi

Vanspor'dan son dakika golü: Kalecinin kafa vuruşu 1 puanı getirdi
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışı içinde olan Vanspor, Karacabey Belediyespor deplasmanına konuk oldu. Maçın son dakikasında kaleci Nurullah Aslan'ın kafa golüyle skorda eşitliği sağlayan Vanspor, takımına 1 puan kazandırdı.TFF...
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışı içinde olan Vanspor, Karacabey Belediyespor deplasmanına konuk oldu. Maçın son dakikasında kaleci Nurullah Aslan'ın kafa golüyle skorda eşitliği sağlayan Vanspor, takımına 1 puan kazandırdı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yarışı içinde olan Vanspor, deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaştı. Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanan maçta iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Vanspor FK, Sinan Kurumuş’un erken golüyle öne geçse de, Karacabey Belediyespor, Serhat Kot ve Ersel Aslıyüksek’in golleriyle maçta iki kez öne geçti.

Maçın son anlarında ise Vanspor FK’nın kazandığı kornerde rakip cezasahasına giden kalecisi Nurullah Aslan, attığı kafa golüyle takımına 1 puan kazandırdı.

Bu sonuçla Karacabey Belediyespor puanını 43’e, Vanspor ise 63’e çıkardı. Ligin bir sonraki haftasında Karacabey, Yeni Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda karşılaşacakken, Vanspor FK kendi sahasında Ankaraspor’u ağırlayacak.